Presidenti Meta del urgjent dhe flet për një katastrofë, i bën thirrje Qeverisë të degjoje qytetaret përndryshe…

Presidenti Meta del urgjent dhe flet për një katastrofë, i bën thirrje Qeverisë të degjoje qytetaret përndryshe…

Presidenti Meta del urgjent dhe flet për një katastrofë, i bën thirrje Qeverisë të degjoje qytetaret përndryshe…

Presidenti Ilir Meta ka bere nje reagim te papritur ku shfaqet teper i shqetësuar per gjendjen ekonomike të krijuar ne vend nga pandemia e koronavirusit ne vend, e cila ka bërë që të mbyllen mijëra qepena të biznesit të vogël në mbarë vendin.

Kreu i shtetit i bën thirrje Qeverisë qe të dëgjohen dhe mbështeten kërkesat e biznesit të vogël, përmes nje strategjie konkrete dhe efikase.Sipas Metës, duhet shmangur humbja e mijëra vendeve pune, kat astrofat në ekonominë e çdo familje shqiptare dhe frenuar rritjen e mëtejshme të nivelit të papranueshëm të varfërisë.

Leave a Reply