Policia ia shkrep 7 pl umba prindit në sytë e fëmijëve të tij ..

Policia ia shkrep 7 pl umba prindit në sytë e fëmijëve të tij ..

Policia ia shkrep 7 pl umba prindit në sytë e fëmijëve të tij ..

Në një video të p ublikuar në rrjetet sociale shihen disa policë, që e q ëllojnë një afrikano-amerikan shtatë herë, derisa po futej në makinë, në një nga shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Pak kohë pasi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës pushuan trazirat për vr asjet e afrikano-amerikanëve nga policët, një tjetër rast ka ndodhur.Videoja që nxiti trazira të reja, nis me burrin që po ecte drejt makinës së tij dhe tre policë po e përcillnin. Kur ai e hap derën e makinës, polici e q ëllon shtatë herë në shpinë. Ngjarja ka ndodhur në qytetin Kenosha, shteti i Wisconsinit.

Leave a Reply