Policët god asin me shpulla dhe gru shte të rinjtë e ndaluar (VIDEO)

Policët god asin me shpulla dhe gru shte të rinjtë e ndaluar (VIDEO)

Policët god asin me shpulla dhe gru shte të rinjtë e ndaluar (VIDEO)

Rasti i disa policive që go/dasin disa të rinj në Pogradec është deno/ncuar nëpërmjet një video të postuar nga “Ora News”. Në pamjet e pu/blikuara shihen efe/ktivët e policisë që zbresin nga dy furgonë dhe ndalojnë tre të rinj. Duket se të rinjtë kundërshtojnë shoqërimin nga for/cat e rendit, ndërsa këta të fundit shihen duke i go/ditur më pas me shp/ulla dhe gru/shte dhe i fusin me fo/rcë në makina. shi k ovi doen me po sht KE TU

Leave a Reply