Po u nxjerrin qumështin e nënës nga hundët! Ja çfarë po u bën pala greke shqiptarëve në kufi: Ka shkuar radha…

Po u nxjerrin qumështin e nënës nga hundët! Ja çfarë po u bën pala greke shqiptarëve në kufi: Ka shkuar radha…

Po u nxjerrin qumështin e nënës nga hundët! Ja çfarë po u bën pala greke shqiptarëve në kufi: Ka shkuar radha…

Me hapjen e kufijve është krijuar një fluks i madh qytetarësh që udhëtojnë drejt Greqisë në Kakavijë.
Radha e gjatë me automjete ka ardhur për shkak të fluksit nga të dyja palët, si dhe vonesat në kryerjen e testeve nga pala greke.

Ndërkohë kujtojmë se prej dy ditësh, pala greke ka kufizuar kalimet në Kakavijë vetëm gjatë ditës, pasi nga ora 22:00 deri në deri në orën 06:00, pikat e Kalimit të Kufirit Kakavije dhe Kapshticë nga pala greke do të jenë të mbyllura për udhëtarët dhe automjetet si në hyrje edhe në dalje të Greqisë.

Leave a Reply