“Po ta dija ca bëhet këtu”, telefonata “dr ithëruese” e të ndj erit para se ti jepte fund jetës

“Po ta dija ca bëhet këtu”, telefonata “dr ithëruese” e të ndj erit para se ti jepte fund jetës

“Po ta dija ca bëhet këtu”, telefonata “dr ithëruese” e të ndj erit para se ti jepte fund jetës

Një dëshmi t ronditëse që tregon për gjendjen e r ënduar ps ikologjike të pac ientit 65-vjeçar, Hasan Mira nga Fullqeti i Klosit, i cili i dha fund jetës duke u vetëhedhur nga dritarja e katit të katërt në spitalin “Covi d 2” p ublikohet në “BalkanW eb”. Gazetari Enver Doçi zbardh për “BalkanË eb” bisedën që vjehrri i deputetit socialist Gjetan Gjetani ka bërë një natë më parë me fqinjin e tij.

Ai i thotë se ka mundur të sig urojë telefonin përmes rr yshfetit dhe se kishte 5 minuta kohë për të folur. Gjatë bisedës shprehet i tr onditur nga ajo që ka parë në këtë spit al (pa e specifikuar) dhe shton se nuk do shtrohej kurrë nëse do ta dinte se çfarë po ndodhte aty.

Leave a Reply