Po martohet Rozana Radi, zbulohen detaje të reja

Po martohet Rozana Radi, zbulohen detaje të reja

Po martohet Rozana Radi, zbulohen detaje të reja

Rozana ka folur rreth planeve për m artesë. Këngëtarja Rozana Radi është një prej emrave më të dashur të skenës muzikore shqiptare, shkruan lajmi net.Artistja së fundi është përgjigjur në pyetjet e fansave, të cilët donin të dinin detaje nga jeta personale dhe ajo profesionale.

Një prej tyre i shkruan “Kur do ma rtohesh?”, kurse Rozi ia ktheu e prerë “Aq shpejt sa sta merr mendja”.Se a kemi dasëm së shpejti në estradë, nga Rozana Radi, i mbetet kohës ta tregojë të vërtetën.

Leave a Reply