“Po jep shpirt, e kanë h edhur në…” Ak uzat bo.mbë të familjarit për mjekët: Sëmundja e famshme që…këtu jep lekun dhe…

“Po jep shpirt, e kanë h edhur në…” Ak uzat bo.mbë të familjarit për mjekët: Sëmundja e famshme që…këtu jep lekun dhe…

“Po jep shpirt, e kanë h edhur në…” Ak uzat bo.mbë të familjarit për mjekët: Sëmundja e famshme që…këtu jep lekun dhe…

Një tjetër deklaratë e fortë është bërë sot nga nje tjetër familjar i një p acienti të shtruar te Inf ektivi në Tiranë. Ai ka rrëfyer sot se së bashku me gruan e tij, prej ditësh presin të marrin inf ormacion për vjehrrën e shtruar tek Inf ektivi, ndërsa e vetmja gjë që iu është komunikuar është se e afërmja e tyre është përkeqësuar.

Ajo prej tetë ditësh ndodhet e shtruar, ndërsa 3 ditët e fundit gjendja e saj është përkeqësuar dhe stafi mj ekësor e ka intubuar.“Kam vjehrrën. Po bën 8 ditë që është shtruar. Nuk po di me kë të lidhem se po jep shpirt këtu. Është gjendje të k eqe, por për çfarë ka va jtur ne gjendje të k eqe këtë nuk e kuptojmë. Ka pasur siklete me ze mrën. Tani me këtë së mundjen e famshme, e kanë nxjerrë pozitiv. E kanë h edhur këtu dhe thonë që gjendja është përkeqësuar. Ank ohet para tre ditësh që thoshte s’më kanë dhënë ujë. Ishte në vetëdije, tani nuk flet më. Para tre ditësh kam folur, tani jo.

Leave a Reply