Po e shesin si mjalt natyral, por në fak po blini kan.cer

Po e shesin si mjalt natyral, por në fak po blini kan.cer

Po e shesin si mjalt natyral, por në fak po blini kan.cer

Sk andali tek “Uji i Ftohtë”, Tepelenë : Prodhimi i ushqimeve jashtë standardeve duke u kthyer në një problem të madh për shë ndetin është një pr oblem shumë i mprehtë ne vend. Mashtrues nën emrin e tregtarit ma nipulojnë ushqime të ndryshme deri tek mjalti dhe më pas e shesin atë me çmime të shtrenjta sikur të ishte natyral.

Në një prej pikave ku shitet masivisht mjalt i pretenduar natyral, pikërisht tek “Uji i Ftohtë” në Tepelenë, AKU ka sekuestruar sai të mëdha mjalti të falsifikuar.E. Qibini, tregtar amb ulant, po tregtona 58 kavanoza, 1 kg dhe 13 bidona plastik 2 kg, me produkt tё pretenduar me mjaltë.

Leave a Reply