Po behet gati per .. / Kryeministri grek shkon në bazën e avionëve l uftarakë

Po behet gati per .. / Kryeministri grek shkon në bazën e avionëve l uftarakë

Po behet gati per .. / Kryeministri grek shkon në bazën e avionëve l uftarakë

Vazhdojnë tensionet mes Greqisë dhe Turqisë, të cilat kanë arritur kulmin gjatë ditëve të fundit. Një lëvizje e fundit e Kryeministrit grek Kyriakos Mitsotakis është vënë në fokus të mediave turke.

Sikurse duket nga fotot e shpërndara për mediat nga zyra e Kryeministrit të Greqisë, Kyriakos Mitsotakis ka zhvilluar një vizitë në një prej bazave të avionëve l uftarakë. Ai bisedoi me pilotët e Forcave Ajrore të bazës së Souda, duke dërguar kështu një mesazh për palën turke. Avionët l uftarakë grekë qëndrojnë në gjendje gatishmërie. Në foto, mjetet lu ftarake “F-16 Bl ock 52 plus” duken të pajisur me të gjithë armatimin e nevojshëm.

Leave a Reply