Po afron vera/ Bëhunoi gati, ja sa gradë shkojnë temperaturat javën që vjen

I nxehti po vjen dhe na pret një gusht përvëlues me temperatura mbi 40 gradë sipas meteorologëve, trazirat po largohen dhe pas një pjese të parë të verës, të pranueshme, kjo e fundit tani do të shpalosë më të mirën e mundshme të saj po vjen vapa e madhe.
Deri më tani në fakt, në pjesë të ndryshme të kontinentit, është regjistruar një verë pak a shumë normale, me alternime mes fazave të kohës së bukur dhe të freskët.

Dhe stuhive të shpejta që janë parë në disa rajone në Italinë e veriut apo edhe në vende të tjera përreth. Por tani, ekspertët asin për një valë të nxehti që po vjen . Për sa i takon fundjavës, meteorologët thonë se që kanë kaluar ditët e fundit në pjesën veriore.

error: Alert: Content is protected !!