Pini Lëngun E Brokolit Për 21 Ditë Dhe S’do Të Keni Kurrë Më Probleme Me Prostatën, Trajtimi Natyral Që Po Habit Edhe Mjekët (RECETA)

Pini lëngun e brokolit për 21 ditë dhe s’do të keni kurrë më probleme me prostatën, trajtimi natyral që po habit edhe mjekët

E dimë se ky shkrim nuk do t’ju pëlqejë mjekëve dhe industrisë farmaceutike, por kemi kënaqesinë ta publiikojmë, pasi shumë paciienttë që kanë pasur probleem me prostatën kanë dëshmuuar se janë shëruaar.

Në fund të fundit, receta me brokoli, me të cilën do t’ju njohim më pposhttë nuk ka efete anësore, ndërsa organizmi juaj do t’ju falenderojë. Yndyrnat do t’ju ulen, dhjamrat do t’ju shkrihen, diabetin do ta mbani larg, mëlçia do t’ju pastrohet, stomaku do të qetësoheet, kanncerii do t’ju rrijë larg, rrugët uriinaree do t’ju pastrohen, ndërsa përfitimi për prostatën është i shumëfishtë.

Janë vetëm 21 ditë terapi, përpara se ta ktheni prostatën të shëndetshme, siç e keni pasur në rini. Gjithçka ju duhet është vetëm brokol…

RECETA: Në mbrëmje 250 – 500 gr brokoli të freskët, prijeni në copa të vogla dhe e fusni në një enë me 1 litër ujë, i cili sa ka filluar të vlojë.Lëreni të ziejë brokolin për 4-5 minuta. Lëngun e zier nga brokoli e kulloni dhe fusni në frigorifer, në shishe xhami, që të ftohet.

Të nesërmen në mëngjes,

20 minuta para se ta hani mëngjesin, pini 0.5 l dhe pjesën tjetër prej 0.5 l, pijeni 20 minuta para se të hani darkën! Brokolin e zier edhe mund ta hidhni, por mirë është që ta përdorni për supë, ose ta hani me perime tjera si ushqim.

KJO KURË ZGJAT 21 DITË DHE NDAHET NË TRI PJESË:

– Pjesa e parë, për 7 ditë duhet të pini nga 1 litër lëng brokoli, i përgatitur si më lart, pastaj bëni 3 ditë pauzë!

– Pjesa e dytë, prapë për 7 ditë tjera pihet çdo ditë nga 1 litër nga ky ujë i zier me brokoli dhe prapë bëni pauzë për 3 ditë!

error: Alert: Content is protected !!