Pija Me Dy Përbërës Të Thjesht Që Ka Thyeer Rekordin Kohor Për Djegiien E Dhjamiit (RECETA)

Pija me dy përbërës të thjesht që ka thyeer rekordin kohor për djegiien e dhjamiit

Rekomandohet të pini shumë lëngje për djegiien e dhjamiitt, e gjithashtu të konsumoni pije me përbërës që e djeegiin dhjaamiin.

Si p.sh., nenexhiku e rrit aktivitetin e procesit të djeegiies së dhjaamiit.

Veç kësaj, limoni e përmirëson shijen e nenexhikut, si dhe ju ndihmon t’i shmangni ëmbëltuesit e ndryshëm të cilët janë shkaktarët për barkun e tepërt.

Përbërësit:

– 15 gjethe nenexhiku

– Një gotë lëng limoni

Në një mbajtës të kubave të akullit e derdhni lëngun e limonit si dhe e vendosni nga një gjethe nenexhiku në çdo kub.

Tre kuba nga ky përbërës i shtoni çdo ditë në një gotë ujë nga tri herë në ditë. Nëse dëshironi, këtë produkt mund ta konsumoni më shumë se tri herë në ditë.

Kjo pije e përmirëson metabolizmin si dhe e përmirëson trupin tuaj.

error: Alert: Content is protected !!