Pija magjike për të ulur barkun në një ditë të vetme

Pija magjike për të ulur barkun në një ditë të vetme

Pija magjike për të ulur barkun në një ditë të vetme

Disa ushqime na shkaktojnë gazra, na bëjnë të fryrë dhe kjo na shqetëson dhe jo vetëm për një çështje thjesht fizike. Sigurisht, megjithatë, kjo është një situatë që mund të ndreqet me mjete të thjeshta, plotësisht natyrale dhe pa marrë domosdoshmërisht ilaçe.
Në mëngjes ju duhet gjithmonë të konsumoni çaj jeshil me një rozmarinë dhe xhenxhefil. Nëse ju nuk vendosni sheqer në të mund të jetë më mirë. Para se të ushqeheni, do të ishte një gjë e mençur për të pirë ujë.

Në drekë është e nevojshme për të marrë më shumë proteina, ndoshta lakër apo edhe nga perimet të cilat gjithashtu mund të jenë të mira për ata që bëjnë sporte.

Fruta pasdite, por me lëkurë ku ka shumë fibra. Darka duhet pastaj të përshtatet me perimet dhe situata të tjera.

Si të ulni barkun në një ditë

Leave a Reply