Përqafimi më prekës në histori/ Vëlla e motër përqafuar lu ftojnë të dy me kan cerin e m allkuar- O zot jepi shëndet e jetë, janë ende fëmijë

Përqafimi më prekës në histori/ Vëlla e motër përqafuar lu ftojnë të dy me kan cerin e m allkuar- O zot jepi shëndet e jetë, janë ende fëmijë

Përqafimi më prekës në histori/ Vëlla e motër përqafuar lu ftojnë të dy me kan cerin e m allkuar- O zot jepi shëndet e jetë, janë ende fëmijë

Një vëlla dhe motër po lu ftojnë krah për krah me k ancerin në dhomën e njëjtë të s pitalit, pasi u di agnostikuan me
formë të rrallë të së mundjes trashëguese.Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Jacob Randell, 14 vjeç, dhe motrën e tij pesë vjeçare Sophia, të cilët po l uft ojnë një t umor ag resiv në tru.

Mamaja e tyre, Liliane Hajjar, ka treguar se si familja e saj është lënë “e t hyer” nga goditja e dy fishtë shka tërruese.

Ajo ka dokumentuar luftën e tyre në mediat sociale – me një foto prekëse që është bërë vitin e kaluar duke treguar se si vëllai dhe motra e tij përqafohen ndërsa mbështetnin njëri-tjetrin.

Një tjetër foto tregon emrat e fëmijëve në derën e dhomës së tyre të spitalit, me një mbishkrim: “Kjo është pamja më pr ekëse që sytë dhe zemra e mia kanë parë ndonjëherë”.

Leave a Reply