Përhajr na koftë! Angela Merkel gëzon gjithë botën me lajmin e fundit për k oronavirusin

Përhajr na koftë! Angela Merkel gëzon gjithë botën me lajmin e fundit për k oronavirusin

Përhajr na koftë! Angela Merkel gëzon gjithë botën me lajmin e fundit për k oronavirusin

Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e ko ronavirusit.

Por, ajo shtoi se nevojitet ende shumë punë për të fr enuar përhapjen e pa ndemis. “Deri tani e kemi kaluar këtë test mjaft mirë. Pjesa më e madhe e qytetarëve në vendin tonë kanë vepruar me kujdes, arsye dhe përgjegjësi ndaj të tjerëve”, theksoi Merkel.Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e ko ronavirusit.

Leave a Reply