Përdorni Këto Përbërës Dhe Nuk Do Të Vuanii Më Nga Pikat Dhjamore Në Fytyrë

Përdorni këto përbërës dhe nuk do të vuanii më nga pikat dhjamore në fytyrë

Milia, kështu quhen pikat e bardha ose dhjamore që dalin disa herë në fytyrën tuaj. Ato janë një kusht i zakonshëm që mund të ndodhë në çdo moshë. Ato zakonisht zhdukeen pas disa muajsh dhe, për sa kohë që nuk ka simptoma të tjera, nuk duhet të jetë një arsye për shqettësiim.

Ndërsa është e paqartë se çfarë i shkakton, Healthline tregon se kur është fjala për fëmijët mund të jetë rezultat i dëmttimiit të lëkurësndoshta për shkak të djeegiies nga dielli, pasi poret nuk janë në gjendje të heqin qeliizat e vddekuura, ose për shkak të dëmttimiit ose poreve gjë që çon në bllokiimin e tyre. Këto “puçrra” nuk janë një rreziik seriioz për shëndetin, por mund të jenë të shëmttuaar dhe të mërziitshmee. Ka një mënyrë për ti trajtuar ato thjesht duke vendosur në vendin që dalin këto produkte:

Mjaltë: higjiena është një zgjidhje efektive për trajtimin e tyre.Mjalti mund të përdoret për të bërë një pastrim fytyre për të shtresuar lëkurën dhe për të zvogëluar pamjen e gunngavee të bardha. Përdorimi: lyeni fytyrën tuaj dhe lëreni atë për 15 minuta. Përsërisni çdo ditë derisa të arrini rezultatet e dëshiruara.

2. Sheqeri:

Një pastrim me anë të sheqerit është një mënyrë e mrekullueshme për të hequr gungat dhe pastruar lëkurën e vddekuur. Vraszhdësiia e sheqerit vepron si një pastrues natyra. Duhet vetëm të përzieni dy lugë sheqer, lëngun e një gjysme limoni dhe një lugë çaji vaj ulliri dhe të bëni një skrab të lehtë.

3. Pastë dhëmbësh: produktet që gjenden në pastën e dhëmbëve ndihmojnë në heqjen e pikave dhjamore. Mund të jetë një trajtim i suksesshëm, por paralajmëron se kjo mund të shkaktojë një ndjesi djeegiieje ndaj kini KUJDeES.Përdorimi Aplikoni vetëm paste të mjaftueshme për të mbuluar zonën që kanë dalë pikat dhjamore. Lëreni 20 minuta përpara se ta shpëlani.

error: Alert: Content is protected !!