Përdh nohet në qeli shqiptari që i mori shpi rtin studentes greke!

20-vjeçari shqiptar, Aleksandër Luca, i cili pak ditë më parë u dënua me bur gim të përjetshëm së bashku me mikun e tij grek, Manolis Koukouras, për rastin e studentes 21-vjeçare, Eleni Topaloudi.

Ai ka rënë pre e një su l mi në burgun ku vuan dënimin.

Media greke raportojnë se Luca është përdh u nuar në qeli nga të burgosuriit e tjerë.
Mjekët zbuluan se ai kishte një rruazë an ale të prishur.

Sipas portalit grek “Loutraki”, Luca ishte ankuar se ishte përdh u nuar, pasi ishte zgjuar në mëngjes në një vend tjetër pa pantallona dhe mba thje.

Leave a Reply