Per 30 dite rresht, hani 15 kokrra thana pas vaktit te mengjesit dhe ju do i jepni fund nje here e mire kesaj se mundje

Per 30 dite rresht, hani 15 kokrra thana pas vaktit te mengjesit dhe ju do i jepni fund nje here e mire kesaj se mundje

Per 30 dite rresht, hani 15 kokrra thana pas vaktit te mengjesit dhe ju do i jepni fund nje here e mire kesaj se mundje

Krahas shijes së tyre të athët, të ëmbël, thanat janë ndër frutat më të veçantë me dicinalë me përdorim të gjerë në mjekësinë popullore.

Falë vlerave të tyre f antastike për shëndetin, thanat përdoren në shumë kura të ndryshme për sh ërimin dhe trajtimin e disa së mundjeve, prej të cilave edhe pro blemet me d iabetin.

Thana gjithashtu shërben si një produkt bazë për të mbajtur të stabilizuar nivelin e sheqerit në mënyrë natyrale.Ne ju sjell më poshtë dy mënyra efektive të përdorimit të thanave për të parandaluar pro blemet me d iabetin.

Leave a Reply