Pasuria e Labinot Tahirit nga muzika, dhe vetura e tij 80 mijë euro!

Pasuria e Labinot Tahirit nga muzika, dhe vetura e tij 80 mijë euro!

Pasuria e Labinot Tahirit nga muzika, dhe vetura e tij 80 mijë euro!

Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka bërë deklarimin e pasurisë për Agjencionin Kundër Korrupsionit. Shtëpia ku banon Tahiri është 1,025.00 m2, vlera e së cilës është 370,000.00 euro.

Tahiri ka deklaruar edhe truall, vlera e së cilës është mbi 300,000.00 euro. Tutje, Tahiri ka deklaruar edhe një veturë vlera e së cilës është 80,000.00 euro, derisa në pronësi të bashkëshortes ka deklaruar një tjetër veturë prej 27,000.00 euro. Detyrime financiare, Tahiri ka deklaruar të ketë ndaj BPB për renovimin e shtëpisë, 64,000.00, dhe BE 20,000.00 euro. Kurse për veturën e deklaruar, ai ka bërë me dije se ka detyrime financiare 80,000.00 euro ndaj F.B.

Leave a Reply