Pastroni zorrët tuaja dhe h umbni 1 kilogramë në një ditë me këtë përbërës natyral – Ja si ta përgatisni vetë

Pastroni zorrët tuaja dhe h umbni 1 kilogramë në një ditë me këtë përbërës natyral – Ja si ta përgatisni vetë

Pastroni zorrët tuaja dhe h umbni 1 kilogramë në një ditë me këtë përbërës natyral – Ja si ta përgatisni vetë

Ka shumë il açe që ndihmojnë në largimin e toksinave nga trupi ynë.Megjithatë, disa ilaçe natyrore janë shumë më efektive dhe nuk kanë efekte anësore.Kumbullat e thara janë jashtëzakonisht të larta në fibra dhe janë të njohura si laksativ të shkëlqyer natyrorë.Përbërësit e nevojshëm për të bërë laksativ natyrorë janë:

5 gota me ujë të zier,1 filxhan (150g) hurma arabie,1 filxhan (150g) kumbulla të thara,Përgatitja e këtij ilaçi plotësisht natyral dhe shumë efektiv është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. Në një enë me ujë të zier, fusni hurmat e arabisë edhe kumbullat e thata, të cilat I keni prerë më parë në copa të vogla. Lere të zihet për rreth 15 minuta deri sa të minimizohet dhe përzierja juaj shëruese është e gatshme për konsum. Ju duhet të hani këtë përzierje në mëngjes. Kombinoje me gjithçka (kos, drithëra, një copë bukë, gojëmjaltë etj).

Leave a Reply