Pastroni syzet tuaja me këtë pr odukt dhe h iqni të gjitha gërvishtjet, pa harxhuar para

Pastroni syzet tuaja me këtë pr odukt dhe h iqni të gjitha gërvishtjet, pa harxhuar para

Pastroni syzet tuaja me këtë pr odukt dhe h iqni të gjitha gërvishtjet, pa harxhuar para

Lentet e qelqit mund të bëhen të p ista dhe të gërvishten lehtë dhe të shtrembërojnë pamjen. Kjo është arsyeja pse ju duhet të pastroni syzet tuaja rregullisht, por a e dini se cila është metoda më e mirë?

Pastrimi me ujë është i çrregullt dhe konsumon kohë, ndërsa fshirja e syzeve me këmishën tuaj lë shenjë në lente. Për fat të mirë, ne kemi disa metoda të thjeshta që do t’i bëjnë syzet tuaja të duken krejt të reja!

Përzieni pak sodë buke me ujë derisa të merrni një paste, pastaj ap likojeni në syzet tuaj dhe fshijeni butësisht në lëvizje rrethore. Shpëlajeni me ujë të ftohtë në fund dhe syzet tuaja do të duken si të reja!

Leave a Reply