Pasi nuk vunë këngën që donin krushqit, prishet dasma karriget kokës: Kurse i ziu dhënder se e kapën e bënë…(VIDEO

Pasi nuk vunë këngën që donin krushqit, prishet dasma karriget kokës: Kurse i ziu dhënder se e kapën e bënë…(VIDEO

Pasi nuk vunë këngën që donin krushqit, prishet dasma karriget kokës: Kurse i ziu dhënder se e kapën e bënë…(VIDEO

Kërkesa për një këngë dhe kundërshtimi i dëshirës e ka kthyer një dasmë në një fu shëb etejë.Ngjarja ka ndodhur në një martesë në rrethin e Vize në Kırklareli të Turqisë.

Dyshohet se pati një debat mes të ftuarve që morën pjesë në dasmë për shkak të kërkesës për një këngë.Debati u rrit për shkak se kënga që krushqit donin nuk u luajt midis të ftuarve në dasme.Me debatin në rritje, të dy grupet e dasmorëve u konf liktuan me njëri-tjetrin dhe karriget filluan të fluturonin në ajër.

Dhëndri tentoi të ndërhynte, por ishte e pamundur të ndalte përplasjen, madje nuk ju shpëtoi dot as karrigeve që fluturuan në luftën midis dy grupeve.

Leave a Reply