Pas Turqisë tash Greqia “provo kon” Shqipërinë ?

Pas Turqisë tash Greqia “provo kon” Shqipërinë ?

Pas Turqisë tash Greqia “provo kon” Shqipërinë ?

Ndërkohë që tensioni turko-grek është në nivelin më të lartë, pasi Erdogan ka urdhëruar që në dy javët e ardhshme të nisë operacioni për të kërkuar naftë dhe gaz natyror në rajonin e Mesdheut lindor, Athina nuk e ka harruar Shqipërinë.

Në një intervistë me SKAI, Ministri i Jashtëm Grek, Nikos Dendias iu referua pritshmërive greke për ndarjen e detit Jon me palën shqiptare dhe marrëveshjen e re.Ndërkohë që tensioni turko-grek është në nivelin më të lartë, pasi Erdogan ka urdhëruar që në dy javët e ardhshme të nisë operacioni për të kërkuar naftë dhe gaz natyror në rajonin e Mesdheut lindor, Athina nuk e ka harruar Shqipërinë.

Leave a Reply