Pas lajmit të 10 vjeqarit i cili nderroi jete, reagon Edi Rama : Qfare te bejme ne, po i ..

Pas lajmit të 10 vjeqarit i cili nderroi jete, reagon Edi Rama : Qfare te bejme ne, po i ..

Pas lajmit të 10 vjeqarit i cili nderroi jete, reagon Edi Rama : Qfare te bejme ne, po i ..

Pas tr onditjes që madhe që pësoi opinioni për vde kjen e një fëmijë në radhët to rturuese të Kakavijës, kreu i Qeverisë Edi Rama është detyruar të shkruajë sërish për të vr arë zërat shungëllues të mediave dhe rrjeteve sociale ndaj tij.

“Kjo është koha e m allkuar që po jetojmë” ka thënë në thelb Rama të një shënimi të dytë të gjatë këtë radhe, duke ia vënë fajin p andemisë së përbotshme dhe Greqisë dhe duke përjashtuar totalisht përgjegjësinë e shtetit shqiptar.Kjo, në një kohë kur ka pasur dhjetra sugjerime për lehtësimin e situatës dhe vetëm gjysëm orë më parë, edhe ish-kryeministri Sali Berisha vërejti se nuk do të ishte kjo situatë nëse këtyre qytetarëve do t’u ishte bërë falas testi për COVI D-19, para nisjes për në Greqi.

Leave a Reply