Paralajmërohet të shp ërthej një kr izë e madhe pas përpl asjes Turqi-Greqi, kjo do të ndodh me Kosovën

Paralajmërohet të shp ërthej një kr izë e madhe pas përpl asjes Turqi-Greqi, kjo do të ndodh me Kosovën

Paralajmërohet të shp ërthej një kr izë e madhe pas përpl asjes Turqi-Greqi, kjo do të ndodh me Kosovën

Profesori universitar, filozofi Blerim Latifi, ka paralajmëruar një shp ërthim të një kr ize të madhe pas përplasjes Turqi-Greqi.Kjo përpl asje sipas tij, është për shkak të burimeve të naftës nëndetare.

Ai përmes një po stimi në Fac ebook, shkruan se, në këtë përpl asje implikohen edhe shtetet e fuqishme si SHBA, Rusia, BE, Egjipti dhe Izraeli.E pas gjithë kësaj, Latifi thotë se më askush nuk do të merret me Kosovës, pasi, siç shkruan ai koha më nuk punon për ne. Një krizë e madhe është duke shp ërthy në Mesdheun Lindor: përpl asja Turqi -Greqi për burimet e naftës nëndetare. Kjo përpl asje implikon shtete të fuqishme si Egjipti, Izraeli dhe kuptohet SHBA-të, Rusinë dhe BE-në.

Leave a Reply