Pamje të rë nda: Momenti kur policia gjen tre qenë duke ng rënë pronarin e tyre

Pamje të rë nda: Momenti kur policia gjen tre qenë duke ng rënë pronarin e tyre

Pamje të rë nda: Momenti kur policia gjen tre qenë duke ng rënë pronarin e tyre

Një he/tim rreth vde/kjes së një burri është duke u mbajtur nga disa oficerë policie, pasi tre qentë e tij kanë su/lmuar atë duke e lënë të vde/kur brenda shtëpisë

Policia dhe zjarrfikësit ishin njoftuar nga disa fqinj, ku në vendin e ngja/rjes u gjetën 3 qen të mëdhenj duke lehur mbi trupin e pronarit të tyre, për të cilin nuk kishte dëgjuar askush për ditë të tëra. Action News zhvilloi biseda me të afërmit e vik/timës jashtë shtëpisë. ‘’Kur erdha trokita në derë, dhe qentë dolën në dritare, nuk e kam ditur kurrë që ai kishte 3 qenë’’, tha motra e vik/timës.

Policia dhe motra e vik/timës kur hynë në shtëpi panë se tr/upi i njeriut ishte ndarë në pjesë dhe ishte ngr/ënë nga qentë. Ata janë duke kryer një hetim edhe ndaj qenve për të parë se sa të rrez/ikshëm ishin ata. Shi ko vi doen me po sht KE TU

Leave a Reply