Pamje nga vendi i krimit, si u bë shoshë nga plumbat makina e 23 vjeçarit (FOTO LAJM)

Pamje nga vendi i krimit, si u bë shoshë nga plumbat makina e 23 vjeçarit (FOTO LAJM)

Pamje nga vendi i krimit, si u bë shoshë nga plumbat makina e 23 vjeçarit (FOTO LAJM)

Një ngjarje e rën/dë ka ndodhur në Shkodër ku është ekze/kutuar me ar/më zja/rri një djali i ri. Vik/tima është shtetasi Gledis Kraja, 23 vj/eç dhe dysh/ohet se është ekz/ekutuar me ar/më zja/rri me 14 plu/mba nga shoku i tij, Sebastian Smakaj.

Makina që po shikoni është pikërisht makina brenda të cilës u ekz/ekutua Gledis Kraja, 23 vj/eç. Siç shihet edhe nga mbishkrimi “Dizinfektim- Dezinsektim- Deratizim”’, makina me të cilën udhëtonte vik/tima, i përket një kompanie që ofron shëbrbime dezinfektimi, dhe rezulton në emër të një shoku të 23-vj/eçarit të vr/arë. Xhamat janë bërë shoshë nga 14 plu/mbat e autom/atikut.

Ai ishte me makinën e një shokut të tij, të llojit “Ford”, në lagjen Daniel Matlija, pranë një marketi, në momentin që u qëIIua me breshëri plu/mbash.

Leave a Reply