Pak e dinë, por Marin Mema është djali i gazetares së njohur, ajo ka fituar dhe një çmim me vlera shumë nga Franca

Pak e dinë, por Marin Mema është djali i gazetares së njohur, ajo ka fituar dhe një çmim me vlera shumë nga Franca

Pak e dinë, por Marin Mema është djali i gazetares së njohur, ajo ka fituar dhe një çmim me vlera shumë nga Franca

Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri. Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri. Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

Gazetarja Briseida Mema nderohet me titullin Legjioni i Nderit …

Në familjen e tij nuk është i vetmi Marini që është gazetar. E themi këtë pasi Marin Mema është djali i një gazetareje shumë të njohur.

Marin Mema është djali i gazetares Briseida Mema, e cila ka punuar dhe punon si korrespondente e AFP-së në Shqipëri.

Nëna e Marin Memës ka fituar edhe urdhrin e Kalorësit të Legjionit të Nderit për punën e saj. Epo tani e kuptoni Marin Mema ka pasur kujt t’i ngjajë

Leave a Reply