Pak ditë pas m artesës me Goldin, Emira jep lajmin e madh

Pak ditë pas m artesës me Goldin, Emira jep lajmin e madh

Pak ditë pas m artesës me Goldin, Emira jep lajmin e madh

Ermira tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e reperit të njohur kosovar, Arian Agushit, i njohur me emrin artistik Gold AG
Ermira tashmë është shumë e njohur për publikun dhe është shumë aktive në rrjetet sociale. Në profilin e saj në Instagram, pak ditë pas martesës ajo i ka shtuar emrit të saj edhe mbiemrin e burrit, pra Agushi.

Ermira tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e reperit të njohur kosovar, Arian Agushit, i njohur me emrin artistik Gold AG
Ermira tashmë është shumë e njohur për publikun dhe është shumë aktive në rrjetet sociale. Në profilin e saj në Instagram, pak ditë pas martesës ajo i ka shtuar emrit të saj edhe mbiemrin e burrit, pra Agushi.

Leave a Reply