Pa dashje Gruaja e dentistit pjek kekun në furrë dhe d jeg 40 mijë eu ro. Burri: Na bëre gjëmën moj…

Gruaja e dentistit pjek kekun në furrë dhe d jeg 40 mijë eu ro. Burri: Na bëre gjëmën moj…

Gruaja e dentistit pjek kekun në furrë dhe d jeg 40 mijë eu ro. Burri: Na bëre gjëmën moj…

Strudeli që kushtoi 40 mijë Euro. Alberto Vazzoler, ish dentisti 52-vjeçar nga San Donà di Piave në Tetorin e vitit 2016 fshehu paratë tek soba duke mos i deklaruar tek autoritetet tatimore, por e fejuara e tij i bëri gjëmën, pasi në furrën ku gjendeshin Eurot ajo po qi një strudel.

Silvia Moro, e fejuara e dentistit është përgjuar nga autoritetet, dhe në një sms të dërguar motrës së saj, ajo shkruante “Kam bërë një gafë, kam pjekur strudelin në furrën ku ishin 40 mijë Euro të cilat u do gjën”.

Kjo provë është bërë e ditur dijen e djeshme kur Vazzoler ka dalë para gjy katës, pasi është në hetim për mosdeklarim të ardhurash.

Por kjo nuk është hera e parë që 52-vjeçari është në hetim. Në vitin 2011 ai u p adit për eva zion fiskal, një a kuzë nga e cila u lirua në tetor 2017. Ai u arr.estua përsëri në maj të 2018 për të njëjtën akuzë.

Sipas mediave italiane të cilat u referohen hetimeve, ai nuk ishte pothuajse asnjë nga pasuritë që posedonte në emrin e tij, për tu shmangur detyrimeve ndaj shtetit. Autoritetet kanë sekuestrua shtë pia të cilat ishin shumë luksoze si dhe m akina.

Leave a Reply