P las mes Turqisë dhe Greqisë, 5 anije turke në brigjet greke, mblidhet me U rgjencë qeveria/ A do të ketë lu ftë?!

P las mes Turqisë dhe Greqisë, 5 anije turke në brigjet greke, mblidhet me U rgjencë qeveria/ A do të ketë lu ftë?!

P las mes Turqisë dhe Greqisë, 5 anije turke në brigjet greke, mblidhet me U rgjencë qeveria/ A do të ketë lu ftë?!

Termometri në Egje është rritur pas sfidës së re që mori Ankaraja të hënën në mëngjes. Me Navtex të aktivizuar dhe të vlefshëm deri më 23 gu sht, Turqia po bllmmokon një zonë në jug të kompleksit Megisti për kërkime nga anija kërkimore Oruts Reyes, e cila lundroi në jug mëngjesin e sotëm në Karpathos.

E shoqëruar nga anijet e saj ndihmëse dhe një numër njësish, flotë.Ky zhvillim sinjalizoi një al arm në Pallatin Maximos, i cili mblodhi një takim të jashtëzakonshëm të KYSEA nën drejtimin e kryeministrit Kyriakos Mitsotakis, raportojnë mediat e vendit fqinj.

Leave a Reply