Ose mësoji djalit shqip ose mos hajde më në shtëpi’ , Babai bën për1lek vajzën e tij në..

Nuredini ka ardhur nga Brindisi për të shprehur një shqetësim sepse nipi i tij nuk et shqip dhe ky eshte nje problem i madh per ate dhe ne fakt ai ka te drejte kjo eshte gabim qe femijet shqiptar asin italisht greqisht dhe gjuhe te ndryshme dhe nuk asin dot shqip.
Ada vajza e tij është e martuar me një italian, Robertin me të cilin ka një djalë por 6-vjeçarit Ada nuk i ka mësuar shqip dhe kjo e shqetëson Nuredinin.

Dhe kjo eshte shume e drejete dhe Nuredini eshte nje shqiptar, Ai reagon po të asësh keq për atë por nuk na e kthen në shqip por në italisht. Ada, vajza e Nuredinit erdhi në studio dhe kur mori mesazhin e të atit u shpreh se “djali di shqip por nuk et sepse kafrike se gabon”. Nuredini i la afat deri në fund të vitit që Mikele të asë shqip, përndryshe nuk jenë më të mirëpritur në shtëpinë e tij,
ditorja.

error: Alert: Content is protected !!