Operacioni përfundoi në tr agjedi, 15-vjeçarja v des tek dentisti

Operacioni përfundoi në tr agjedi, 15-vjeçarja v des tek dentisti

Operacioni përfundoi në tr agjedi, 15-vjeçarja v des tek dentisti

Një vajzë adoleshente ka ndërruar jetë gjatë një ndërhyrje k irurgjikale në gojë për vendosjen e telave të dhëmbëve në Britani. Denisa Alexandra Stefanoaia vd iq në një spital të Londrës prej komplikacioneve për heqjen e katër dhëmbëve. Në gjyqin që vazhdon ende, mbrojtja tha se e mitura ishte obeze, vu ante nga as tma dhe apnea e gjumit.

E reja u vu në anestezi të plotë pasi procedura nuk do të zgjaste më shumë se një orë, por nuk u zgjua më. Në dëshminë e tij, m jeku Atheer Ujam, i cili kreu procedurën, tha: “Unë u takova me të dhe të atin para procedurës dhe ata ishin shumë pozitivë dhe se dhëmbët e Alexandra do të drejtoheshin”.

Leave a Reply