O Zot, të qofshim falë, ka ende shpresë në Bejrut/ Vajza e vogël gjendet e gjallë pasi ka kaluar orë të tëra nën rrënoja

O Zot, të qofshim falë, ka ende shpresë në Bejrut/ Vajza e vogël gjendet e gjallë pasi ka kaluar orë të tëra nën rrënoja

O Zot, të qofshim falë, ka ende shpresë në Bejrut/ Vajza e vogël gjendet e gjallë pasi ka kaluar orë të tëra nën rrënoja

Ndërsa një mbrëmje e f urishme për njerëzit e zhdukur vazhdoi sonte në kryeqytetin e Libanit, u shfaqën pamjet e punonjësve të shpëtimit që gjetën fëmijën e vendosur midis mbeturinave.

Ekuipazhi shihet duke provuar të zhvendosë rrënojat nga vajza, koka e së cilës largohet nga ato që duket se janë mbeturinat nga një ndërtesë e rrëzuar.

Mediat lokale raportojnë se video ishte bërë sonte dhe se vajza kaloi 24 orë e bllokuar pas shpërthimit masiv të djeshëm.

Leave a Reply