O Zot ku po shkon kjo botë? Shqiptari s’u linte që pa bërë fëmijëve, kurse nëna zvicerane i detytonte të hanin jashtëshqitjen:

O Zot ku po shkon kjo botë? Shqiptari s’u linte që pa bërë fëmijëve, kurse nëna zvicerane i detytonte të hanin jashtësh

O Zot ku po shkon kjo botë? Shqiptari s’u linte që pa bërë fëmijëve, kurse nëna zvicerane i detytonte të hanin jashtësh

Dy prindër, gruaja zvicerane dhe burri nga Kosova akuzohen për ab uzim masiv dhe posh tërim të dy fëmijëve të tyre për vite me radhë.
SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Dy prindër, gruaja zvicerane dhe burri nga Kosova akuzohen për ab uzim masiv dhe posh tërim të dy fëmijëve të tyre për vite me radhë.

Çifti i cili jetonte në Cyrih, sipas akta kuzës ka keqt rajtuar dhe lënë pas dore dy fëmijët e vet – një vajzë dhe një djalë që tashmë janë të rritur – në periudhën në mes të vitit 2003 dhe 2010.

Që nga viti 2006 e në vazhdim, prindërit i mby llnin gati për çdo natë, fëmijët, atëbotë shtatë dhe tetë vjeç, në dhomën e fëmijëve.

Ndërsa nga viti 2008, ata i mby llnin në bodrumin e shtëpisë.

Fëmijët ushqeheshin shumë dobët kështu që ata të ishin nënpeshë. Atyre u duhej të vidhnin ushqim nga fëmijët e tjerë në shkollë ose të hulumtonin tinëzisht për ushqim në shtëpi.
Në moshën nën nëntë vjeçare, djali peshonte vetëm 18.5 kilogramë, vajza një vjet më e vjetër më pak se 22 kilogramë.

Prindërit nuk i kushtonin vëmendje as higjenës personale dhe as shëndetit të fëmijëve. Fëmijët kishin këpucë shumë të vogla, kështu që u shkaktoheshin kallo në këmbë.

Sipas aktakuzës, nëna u ka kërkuar fëmijëve të hanë të vjellat e tyre. Ajo kishte shtyrë kokën e vajzës drejt të vjellave të saj,
Djalin madje e kishte detyruar të hante jashtëqitjen e tij.

Në një rast, fëmijët ishin detyruar të vinin pelenat e tyre të lagura me urinë në kokë dhe të qëndronin ashtu të heshtur, nga mëngjesi deri natën.

Leave a Reply