O Zot i madh! Ndodh e papritura në një çerdhe, adoleshenti i merr jetët tre fëmijëve dhe dy edukatorëve

Një s ulm me h anxhar ka ndodhur në një çerdhe fëmijësh, ku kanë mbetur të pa j etë tre fëmijë dhe dy edukatorë, në Santa

Catarina, qytetin jugor të Brazilit. Numri i saktë i të pa j etëve dhe të pla gosu rve nuk është konfirmuar ende nga autoritetet dhe sipas Associated Press, por deri tani janë tre fëmijë dhe dy
edukatorë. Thuhet se autori është adoleshent, midis moshës 14 dhe 18 vjeç.

error: Alert: Content is protected !!