“O Edi Rama o të q*fsha robt, o kokrra kur*ës”, thanë se Sandër Gjoka kishte pirë, Olti Curri u përvishet kritikëve: Edhe Zoti po qesh me ju

Ditën e djeshme u bë publike një video e këngëtarit Aleksandër Gjoka, i cili fy ente kryeministrin Edi Rama, lidhur me masat e marra nga qeveria që ai drejton kundër Covid 19, ku duhet thënë se artistët janë mjaft të go ditur me pezullimin e koncerteve dhe aktiviteteve.

Pas publikimit të videos, pati dhe komente f yese në drejtim të këngëtarit, për të cilin u tha se ishte nën efektin e alk oolit, kryesisht nga militantë të qeverisë. Për të gjithë këta persona ka pasur një reagim dhe blogeri Olti Curri, i cili shkruan jo me pak ironi, se këta individë janë rrityr me afshe alk ooli që prej kohës kur kanë qenë në djep.

“…ju te rritur me afshe al kooli qe ne djep, te dhùnuar dhe te dashuruar me dhùnuesin, te paditur dhe te zhytur nga persekutoret tuaj ne erresiren e anafalbetizmit te telenovelave, tallavase dhe Hip Hopit injorant, ju qe adhuroni tr áfikantet e dr òges dhe te korruptuarit…ju jeni te shqetesuar nga dehja dhe fjalori i artistit Aleksander Gjoka !!!!! Hahahahahahahhaahaha edhe Zoti po qesh me ju…prandaj ju ka lene Edi Ramen si xh elat mbi jetet tuaj dhe te femijeve tuaj…po ne te tjeret ça taksirati patem”, shkruan Olti Curri, ndërkohë që risjellim dhe njëherë në vëmendje deklaratën e bujshme të Sandër Gjokës, shoqëruar dhe me video.

“O kokrra e ku.rvës mos kujto se bën karantinë, ça karantine… ça mbyll tani lokalet e të gjitha. O të q*** ropt mu në p… ku i ke o të shkë*** ku*vën. Unë të kam besuar se je çun Tirone, po ti qenke një kokrra kur**s, qenke një b.q ti. Ik ore b.q ik ore shkër***të. Kush je ti mo që bën kara.ntinë? E ke bërë popullin për të ë me vete. O të q… ropt mu ku i ke. O Ed Rama o b.q. ku*vë. Kokërr lè.geni, ik ore lè.gena m…. Ti Ed Rama, Lul Basha, Sali Berisha e të gjithë… Qenkeni kokrra e ku*rvës. Na keni çarë ka*”, dëgjohet Gjoka në video i cili shprehet mjaft i indínjuar.

Leave a Reply