O Biri I Babës, Ashtu Si Ke Dasht Ashtu Ke Vde Kë”, Pamje Që Të Bëjn Me Lot

O Biri I Babës, Ashtu Si Ke Dasht Ashtu Ke Vde Kë”, Pamje Që Të Bëjn Me Lot

O Biri I Babës, Ashtu Si Ke Dasht Ashtu Ke Vde Kë”, Pamje Që Të Bëjn Me Lot

Janë të shumta pamje e tri s.hta të 20 viteve më parë të familjeve të cilët hu/ mbën më të dashurit e tyre në luf .tën me Serbinë.
Se sa e madhe ishte dashuria për atdhe dhe liri e dëshmon kjo video e këtij babai, i cili hu. mbi birin e tyre të cilin e lindën pas 15 vitesh martesë.

“O biri i babës, si ke pas merak ashtu ke vd.e kë” janë fjalët e babait të ndjerë pranë arkiv olit të dëshmorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!