Nxirret nga lokali trupi i pajetë i Gëzim Kastratit (Video)

Policia e Kosovës para pak minutash ka tërhequr t rupin e v iktimës nga lokali ku ndodhi v rasja në komunën e Pejës.

IndeksOnline ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes.

Po ashtu, Policia e Kosovës ka identifikuar të d yshuarin për v rasjen e 40-vjeçarit, Gëzim Kastrati nga Peja.

I d yshuar është Xh.Januzi i cili aktualisht ndodhet në a rrati për v rasjen e sotme të ndodhur në një lokal në rrugën “Gjon Gazulli” në Pejë.

V rasja është konfirmuar edhe nga zëdhënësi i Policisë Rajonale në Pejë, Fadil Gashi.

“Rreth orës 15:36 minuta policia është njoftuar se në rrugën “Gjon Gazulli” në Pejë ka të sh tëna me a rmë z jarri, ku pasi i janë përgjigjur rastit kanë hasur në një person i cili ka qenë i l ënduar nga a rma e z jarrit. Autoambulanca ka dalë në vendin e ngjarjes dhe mjeku kujdestar ka konstatuar v dekjen e v iktimës”, ka deklaruar Gashi.

error: Alert: Content is protected !!