Nuk mjafton stuhia/ Shqipëria shkundet edhe nga tërmeti, ja ku u ndie

Nuk mjafton stuhia/ Shqipëria shkundet edhe nga tërmeti, ja ku u ndie

Nuk mjafton stuhia/ Shqipëria shkundet edhe nga tërmeti, ja ku u ndie

Një tjetër lëkundje toke është regjistruar në vend. Por, asgjë për tu shqetësuar, pasi magnituda ka qenë 2.5.
Epiqendra ka qenë në Lushnje dhe thellësia 25 km.

Prej disa ditësh tashmë në vend regjistrohen lëkundje të tilla të tokës.

Leave a Reply