Nuk ka shpëtuar asnjë qytet, e gjithë Shqipëria shpallet zonë e kuqe/ Këto qytete kanë më shumë të i nfektuar

Nuk ka shpëtuar asnjë qytet, e gjithë Shqipëria shpallet zonë e kuqe/ Këto qytete kanë më shumë të i nfektuar

Nuk ka shpëtuar asnjë qytet, e gjithë Shqipëria shpallet zonë e kuqe/ Këto qytete kanë më shumë të i nfektuar

Nuk ka shpëtuar asnjë qytet, e gjithë Shqipëria shpallet zonë e kuqe/ Këto qytete kanë më shumë të i nfektuar
Gjatë 24 orëve të fundit kanë humbur jetën 6 persona nga koronavirusi dhe kanë rezultuar 127 persona pozitiv me Covid nga 531 raste të dyshuar.
Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 36 raste në Tiranë, 28 në Krujë, 15 në Durrës, 8 në Has, 5 në Kukës, 4 në Fier, nga 3 raste në Shkodër, Korçë, Elbasan, Vlorë, Gjirokastër, nga 2 raste në Lezhë, Përmet, Klos, Shijak, Finiq, nga 1 rast në Kurbin, Lushnje, Berat, Tepelenë, Kolonjë, Malësi e Madhe.
Megjithë rastet ditore të identifikuara, gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 32 qytetarë, duke e çuar numrin e të shëruarve në 3155, që nga fillimi i pandemise.

Ndërsa më shumë se 1 mijë raste aktive të prekura nga Covid19 po ndiqen në dinamikë nga mjeket e familjes sipas protokolleve të përcaktuara.

Leave a Reply