Nuk ka me kufizime per udhetimet Gjermani – Zvicer, Si dhe testi nuk..

Tani sipas te dhenave Aargau, Basel-Stadt, Basel-Land, Graubünden, Solothurn, Ticino, Zug dhe Cyrih, nga e diela nuk konsiderohen më zona me rre/zik.

Të gjithë ata që kanë planikuar t`i bëjnë pushime në Gjermani mund t`i gëzohen këtij lajmi- të paktën nëse vijnë nga kantoni “i duhur” Qeveria Federale Gjermane ka vendosur të heqë disa kantone zvicerane nga lista.
Kuzimet ehyrjes në Gjermani do të lehtësohen gjithashtu edhe për Italinë, Republikën Çeke dhe pjesë të mëdha të Austrisë.
Kushdo që vjen në Gjermani nga këto zona përmes rrugës tokësore nuk do të kenë asnjë kuzim përhyrje, në të ardhmen.

Vetëm pasagjerët ajrorë duhet të tregojnë testin neg-ativ gjatë hyrjees në Gjermani. Vendet ose zonat me një incidencë 7- ditore mbi 50 konsiderohen nga Gjermania

error: Alert: Content is protected !!