“Nuk je shëndoshë moj shoqe, ke jashtëqitjen e bllokuar”! Ja si ta pastrosh menjëherë

Studimet kanë treguar se një numër i madh njerëzish në botë hasin pro bleme me kapsllëkun apo mos-funksionimin e mirë të zorrëve.

Duke i hasur këto të dyja në trup, bën që ushqimet të ngecin dhe trupi të mos funksionojë në mënyrë më të mirë, duke shfaqur shenja të fryrjes.

Sapo dallojmë këto shenja, të gjithë ne mund të mendojmë se kemi fituar kile dhe jemi duke u shëndoshur, por në fakt është krejt e kundërta. Ushqimi dhe jashtëqitja janë bllokuar dhe trupi fillon të shfaqë shenja të çuditshme.

Secili prej nesh ka organizëm të ndryshëm, por ajo që na bashkon është fakti se shenjat e kapsllëkut shfaqen tek të gjithë ne dhe na bëjnë të futemi në një siklet të madh, pasi ndihemi për një kohë të gjatë të bllokuar dhe “të fryrë”.

Sugjerimet e mjekëve të shumtë përmendin faktin se për t’i evituar këto pro bleme duhet që të konsumojmë sa më shumë ushqime të shëndetshme, por të gjithë ne jemi të vetë-dijshëm se kjo nuk mund të arrihet gjithnjë.

Ndaj dhe në shumicën e rasteve sidomos kur jemi jashtë shtëpisë, ne konsumojmë ushqime që i krijojnë lëndë tok sike trupit tonë dhe në veçanti pozicionohen në pjesën e zorrës së trashë, duke bërë që kjo e fundit të mos funksionojë siç duhet.

Për këtë arsye, ne në këtë artikull kemi vendosur t’ju tregojmë përgatitjen e një lëngu mjaft efikas për të kryer një pastrim të trupit dhe të zorrëve tona.

Është një pije e provuar më parë dhe është vërtetuar se përgatitet me lehtësi dhe ka efekte mjaft të dobishme për shëndetin dhe mirë-funksionimin e zorrëve tona.

Rekomandohet që pasi ta përgatisni këtë pije, ta konsumoni rregullisht dhe në këtë mënyrë do të vini re shumë shpejt ndryshimet dhe përmirësimet në trupin tuaj.

Përgatitja e lëngut që pastron zorrët e trupit të njeriut: Ju nevojiten: 2 lugë uthull molle dhe 2 lugë mjaltë i zakonshëm.

Përgatitja e lëngut pastrues:

Hidhni në një gotë uthullën e mollës dhe mjaltin dhe përziejini ato të dyja.

Konsumimi i kësaj pije rekomandohet të bëhet në mëngjes me barkun bosh

Shumica mund të shfaqin shenja pakënaqësie për aromën dhe shijen e kësaj përzierje, por rekomandohet që me pak durim ta konsumoni pasi përfitimet do të jenë të menjëhershme.

Ata që e kanë konsumuar kanë treguar se efektet kryesore të kësaj pije, në dobi të shëndetit tonë janë si më poshtë:

Është një antioksidant i shkëlqyer, ju ndihmon të luftoni diabetin, një aleat i besuar në luf tën kundër peshës së tepërt të trupit, luf ton kolesterolin dhe mban në normat e lejuara tensionin trupor.

A jeni gati për ta bërë këtë pije dhe për ta provuar?

Leave a Reply