Nuk i urohet as hasmit/ Pamjet e fr ikshme të momentit të rrë mbimit të vogëlushes 4-vjeçare, prindërit e shkretë panë t merr me sy

Nuk i urohet as hasmit/ Pamjet e fr ikshme të momentit të rrë mbimit të vogëlushes 4-vjeçare, prindërit e shkretë panë t merr me sy

Nuk i urohet as hasmit/ Pamjet e fr ikshme të momentit të rrë mbimit të vogëlushes 4-vjeçare, prindërit e shkretë panë t merr me sy

Një burrë 29 vjeçar u amrr estua për ngjarjen e rëndë të pen gmarrjes së Elizaveta Kolisnichenko, në një pikë karburanti në Boryspil, Ukrainë, teksa nëna e saj po paguantë për karburantin e makinës.
Në pamjet e kamerave të si gurisë shihet një burrë i veshur me të zeza që josh fëmjën të hypë në makinën e tij mbrëmjen e 28 gushtit.

Ai më pas mbyll derën dhe nis makinën në një drejtim të paditur. Një dëshmitar tha për mediat vendase: “Babai i saj ishte në makinë ndërsa nëna po paguante për karburantin. Vetë vajza po shikonte disa lodra kur ndodhi ngjarja”.
Prindërit e Elizaveta dhanë al armin dhe fatmirësisht ajo u gjet e palënduar dy orë më vonë pasi autoritetet lokalizuan rrëmbyesin e saj. 29 vjeçari i dyshuar nga është emëruar nga autorietet por ata thanë se ka pranuar rrë mbimin e fëmijës me objektiv k riminal.

Leave a Reply