Nuk g ëlltitej dot, mj ekët tr onditen nga ajo që zbulojnë në fytin e 5-vjeçares

Mj ekët në Australi kanë bërë mr ekulli, duke i shp ëtuar jetën një vajze 5 vjeçare, së cilës i kishte kaluar një ba teri e vogël para gjashtë muajsh në fyt. 5-vjeçarja, Shaylah Carmichael gjashtë muajt e fundit kishte ngrënë shumë pak u shqim dhe kishte filluar të d obësohej.

Fu ndjavën e shkuar pas pr oblemeve me gëlltitjen, te mperaturën, të vjellat dhe h umbjen në peshë, prindërit e dërguan vogëlushen në sp ital.Pasi i bënë një grafi, mj ekët mbetën të tr onditur kur kuptuan se një ba teri e vogël e kishte munduar vajzën gjatë gjithë kësaj kohe. Sipas tyre, objekti i kishte bl lokuar fëmijës rrugën për në st omak si dhe kishte nisur ta g ërryente f ytin e saj nga brenda.

Leave a Reply