“Nuk flemë prej dy netësh”/ E pazakontë në Librazhd, banorët nuk vënë gjumë në sy për shkak të…

“Nuk flemë prej dy netësh”/ E pazakontë në Librazhd, banorët nuk vënë gjumë në sy për shkak të…

“Nuk flemë prej dy netësh”/ E pazakontë në Librazhd, banorët nuk vënë gjumë në sy për shkak të…

Mesazhi: “Përshëndetje, doja të ngrija një shq etësim. Prej dy netësh ne nuk flemë dot sepse dikush i bie një llamarine, dhe krijon një zh urmë mjaft të cuditshme që dëgjohet në fshatrat Gizavesh, Dorëz, e zonat përreth në Librazhd.

Na ka ngritur nga gjumi në 2 të natës dhe kemi kujtuar se po gr abisnin banesa. Na thanë se është dikush që bën zh urmë që mos të afrohet ariu, se i kishte ngrënë misrin. Kjo nuk është zgjidhje prandaj ju lutem postojeni që nëse e lexojnë të na lënë të flemë se lodhemi gjithë ditën. Faleminderit”

Leave a Reply