Nuk e merrte aѕkuѕh, burri adoорton vajzën me ѕindromën ‘D0WN’ e cila u reеfuzua 20 herë nga te gjithe

Një burrë 40 vjeçar i cili edhe është ho,mo,se…ks,ual e ado ptoi një vajzë të vogël është me sind.orm.in ‘Do.wn’.

Vajza e vogël u ref.uz.ua në fillim nga nëna e saj për shkak të gjendjes së saj mjekësore mirëpo pastaj ajo u ref.uzu.a edhe nga disa persona tjerë të cilët dëshironin ta adop tonin atë.

Luca Trapanese dëshironte të bëhej baba, dhe kur e takoi vajzën e vogël ai ndjeu një lidhje të veqantë me të andaj edhe vendosi ta ado ptoj.

error: Alert: Content is protected !!