Nuk e la të gëzonte suksesin e këngës së re, gazetari m asakron Aurela Gaçen: Kush të ka marrë më qafë me këtë…

Nuk e la të gëzonte suksesin e këngës së re, gazetari m asakron Aurela Gaçen: Kush të ka marrë më qafë me këtë…

Nuk e la të gëzonte suksesin e këngës së re, gazetari m asakron Aurela Gaçen: Kush të ka marrë më qafë me këtë…

Këngëtarja Aurela Geçe ka publikuar këngën e re të titulluar “Lento lento” teksa ka ardhur me një version ndryshe nga sa jemi mësuar ta shikojmë deri më sot, dhe kjo është komentuar jo pak.

Gazetari Aleksandër Çipa ka shprehur zhgënjimin e tij teksa vlerëson këngëtaren shqiptare si një artiste të përmasave të mëdha, por që me këngën e fundit thotë ai, ka rënë në varfërinë e së thjeshtës pa përmbajtje dhe me zhargon limpenik fjalësh.

Çipa shprehet se nuk do donte ta gjente këtë variant tëk Aurela ndërsa pohon krizën e teksteve që ka hyrë në muzikën shqiptare së fundmi.

Leave a Reply