“Nuk e dija që nuk lejoheshin”/ Kapet me 12 mijë euro në Rinas, 20-vjeçarja: Do bëja..

“Nuk e dija që nuk lejoheshin”/ Kapet me 12 mijë euro në Rinas, 20-vjeçarja: Do bëja..

“Nuk e dija që nuk lejoheshin”/ Kapet me 12 mijë euro në Rinas, 20-vjeçarja: Do bëja..

“Nuk e dija që nuk lejoheshin”/ Kapet me 12 mijë euro në Rinas, 20-vjeçarja: Do bëja.. Një vajze 20- vjeçare u kap nga policia kufitare e Rinasit, pasi gjatë kontrollit i janë gjetur me vete një shumë parash prej mbi 12 mijë eurosh. Ajo është proceduar penalisht për “Mosdeklarim i vlerave monetare në kufi”.

Mësohet se gjatë marrjes në pyetje, pasi i janë zbuluar paratë që kishte me vete, vajza ka deklaruar se nuk kishte dijeni se sa ishte shuma që lejohej pa e deklaruar. Ajo gjithashtu është shprehur se po udhëtonte jashtë vendit për të bërë shoping dhe kjo ishte arsyeja pse kishte marrë kaq para.

Leave a Reply