Nuk do ta besoni/ Kjo përzierje magjike largon kollën dhe s ekrecionet në 3 ditë: Mjafton një lugë

Nuk do ta besoni/ Kjo përzierje magjike largon kollën dhe s ekrecionet në 3 ditë: Mjafton një lugë

Nuk do ta besoni/ Kjo përzierje magjike largon kollën dhe s ekrecionet në 3 ditë: Mjafton një lugë

Kollitja është ndoshta gjëja më e bezd. isshme, pas fryrjes së hundëve, kur jeni të ftohur.

Marrja e ila. çeve mund t’ju së murin më shumë dhe ju ulin sistemin tuaj imunitar. Për fat të mirë, ekziston një shurup i lashtë i bërë në shtëpi i cili do t’ju ndihmojë të largoni gëlbazën dhe të kuroni kollën tuaj. S ekreti qëndron tek karotat!

Për shkak të përmbajtjes së saj të lartë të an tioksidantëve ato ndihmojnë diabetikët, si dhe vu ajtjet e h ipertensionit.

Për të bërë shurupin e sipërpërmendur do të keni nevojë për gjysmë kilogram karota, ujë dhe 3-4 lugë mjaltë organike.Kushtojini vëmendje metodës së përgatitjes dhe mund të shëroni kollitjen tuaj brenda dy ditësh. Kosnumoni rreth 3 lugë të shurupit të karotës, në mënyrë që të filloni procesin e shërimit. Il. açi funksionon mirë si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët.

Leave a Reply